Muchos locales comeiales conservan la arquitectura popular que vale la pena conocer. Fotro Miguel Ängel Ferrís G.

Els promotors de les Rutes Ciutadanes de València realitzaran dissabte que ve 16 de novembre un recorregut per la història del poblat d’origen àrab de *Benimaclet, passant per les variades propostes culturals i socials que vertebren aquest barri dinàmic i obert a la diversitat.

La visita al casc antic, als horts urbans autogestionats, a cafès literaris, a diferents locals de dinamització artística i cultural, a estudis d’arquitectes i artistes, a cases significatives, a masies històriques, a llibreries de la transició, a experiències culturals i l’opció del tracte directe amb els seus protagonistes, permetran delinear un mapa viu i significant del que fos un poble independent fins a la seva annexió a València.

Els participants, també coneixeran les reivindicacions i propostes de millora cap al futur que vénen elaborant els veïns, els comerciants i altres sectors actius.

Amb aquest recorregut per als vianants, positiu i *vivificante, es pretén contrarestar la paràlisi i la frustració ciutadana que està generant l’aprofundiment de la crisi i el saqueig dels recursos públics.

Inscripcions obertes: 95.59.44.89 (Teresa Galindo) 680.25.98.63 (Laura Ferrís)

 

Deixa un comentari