El Moro Maclet y el Tirant, dos gigantes de la historia de Benimaclet que  su Assemblea de Veïns sigue manteniendo. Foto Xarxa Urbana.

El Moro Maclet y el Tirant, dos gigantes de la historia de Benimaclet que su Assemblea de Veïns sigue manteniendo. Foto Xarxa Urbana.

Benimaclet es un exemple d’iniciatives ciutadanes a tots els àmbits front a la crisi i les seues consequències. Les Rutes Ciutadanes ofereixen als seus viatjers un recorregut el proper divendres de 17’30 a 21h per les principals entitats, associacions i projectes que han quallat al barri o bé que acaben de fer presència en ell i que configuren un vertader laboratori del que podría ser la societat oberta, creativa i participativa del futur en una València actual molt afectada per la corrupció i el malbaratament.

Des de la historia de l’alquería musulmana i restes de població jueva al casc antic, passant  per noves propostes de llibreríes associatives, espais creatius per una arquitectura amb vocació social, i una gran diversitat d’experiències autogestionàries de carácter educatiu, ecològic, social i cultural, la Ruta per Benimaclet es configura com una clara oportunitat per conèixer aquest barri tan dinàmic i conegut, des d’una visió molt diferent i enriquidora, coneguent de forma presencial els seus agents socials i emprenedors.

Itinerario en: rutadespilfarrovalencia.wordpress.com . Recorregut a peu, durada tres hores i mitja. Aportació 8 euros. Inscripcions obertes: Móvil o WhatsApp 695 59 44 89 o per email: despilfarrovalencia@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s